Hirdetés

Játékzenék - élőben világszerte!

|

Úgy fest, hogy egyre kedveltebbek a különféle élőben eladott játékzenés koncertek. A közeljövőben, egészen pontosan 2006 tavaszától kezdve világszerte megindul egy turnésorozat, melynek keretében olyan nagy játékok muzsikáit hallhatjuk élő emberek előadásában, mint a World of Warcraft, a Battlefield, a Final Fantasy, és még sorolhatnám. Ez lesz a világ legelső ilyenfajta koncertturnéja, és remélhetőleg nagyon sok ilyen lesz még. Volt szerencsém az idei Games Convention első estéjén részt venni egy ilyenen, és mit is mondjak - valami fantasztikus volt! Egyelőre még nem tiszta, hogy pontosan hol lesznek ilyen koncertek, de bizakodásra adhat okot, hogy Európa is fel van sorolva a célállomások között. Véleményem szerint sajnos azonban kis hazánkban nem lesz, viszont egy közeli német honban érdemes akár ellátogatni, ha egy ilyesfajta koncert közeleg. Bővebb infót ezen az oldalon találhattok, szerintem mindenképpen megéri figyelni - játékzene gyűjtők és mániákusok előnyben :) Thanks Gunnar!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)