Hirdetés

Játssz a Duke Nukem Forever demójával!

|

Vegyél részt sorsolásunkon, és holnap már tolhatod is orrvérzésig a Duke Nukem Forever demóját.

Hirdetés

A mai nappal kelt életre a Duke Nukem Forever zártkörű demója, amihez a First Acces Club tagsági jelenti a kulcsot. Azt a kulcsot, amit csak és kizárólag a Duke Nukem Forever előrendelői, valamint a Borderlands Game of the Year Edition tulajdonosai vághattak zsebre.



Úgy esett azonban, hogy ráraktuk a mancsunkat egy kazalnyi tagsági kártyára, s mivel bennünket hidegen hagynak az olyasfajta úri huncutságok, mint egy közel másfél évtizeden át fejlesztett FPS demója, úgy döntöttünk, hogy inkább közöttetek osztjuk szét.
A kódokat, a www.dukenukem.com/acces/ oldalon lehet majd érvényesíteni, és attól függően, hogy mely platformon szeretnétek kipróbálni, válasszátok a PC-t, a PlayStation 3-at, vagy az Xbox 360-at. Ha pedig mindeközben nem jönne össze a gearboxos regisztráció, ne csüggedjetek, egyáltalán nem játszik szerepet a mostani ügyletben. A Steam-, Xbox LIVE-, PSN-kulcsot - mármint azt, amelyiket választottátok - mindenképpen megkapjátok.

Egyéb tennivalótok nincs, mint a következő linkre kattintva a GameStar Facebook csoportjában hozzászólásba öntve fejtitek ki, hogy miért is tekintitek Duke-ot mindenkori példaképeteknek. Tegyetek így mondjuk ma éjfélig. A válaszadók között sorsoljuk ki a kódokat, s holnap délelőtt már küldjük is a nyerteseknek az üzenetet a kódokkal együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)