Hirdetés

Játssz a The Division nyílt bétájával, és nyerd meg a teljes játékot!

|

Február 18-án indul a Tom Clancy's The Division nyílt bétája, melyet bárki szabadon kipróbálhat. A PlayON jóvoltából most mindenki esélyt kap arra, hogy megnyerje a játék teljes változatát!

Hirdetés

Egy zárt béta alatt már volt lehetőség kipróbálni a Tom Clancy's The Divisiont, a tavaszi szezon egyik legjobban várt játékát. Akkor még csak kevesen kaptak belépőt New York városába, most viszont bárki beléphet a The Division katonái közé, és a nyílt béta alatt egy új küldetést is kipróbálhat.

A játék hazai forgalmazója, a PlayON Magyarország a nyílt béta kapcsán versenyt hirdet. A feladat nem nehéz: február 18. és 21. között játsszatok minél többet, és próbáljatok minél nagyobb DPS-sel rendelkező fegyvert szerezni. Ha úgy érzitek, fegyveretek elég erős, fotózzátok le, majd posztoljátok ki Facebookra, Instagramra vagy Twitterre a #thedivisiondps hashtaget használva. Fontos, hogy publikusan osszátok meg, különben csak ti és a barátaitok fogják látni a képet, a PlayON nem, így a nyereményjátékban nem vehettek részt. Azon tíz játékos között, akik a legnagyobb sebzésértékű fegyverrel rendelkeznek, a Tom Clancy's The Division egy példányát sorsolják ki, melyet a nyertes az általa választott platformra kap meg (tehát PC-re, PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra).

A játék időtartama: 2016.02.18-2016.02.21.

Sorsolás: 2016.02.22.

Bővebb információt a nyereményjátékról ezen a linken találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)