Hirdetés

Játssz az 1 éves masseffect.hu nyereményeiért

|

Mivel minden ember szeret ingyen jutni a dolgokhoz (persze nem törvénytelenül), ezért figyelmetekbe ajánlanánk ezt a lehetőséget.

Hirdetés

A masseffect.hu most ünnepli 1 éves születésnapját, és ennek örömére nyereményjátékot hirdetnek, mellyel Mass Effect-es cuccot/cuccokat tudtok nyerni. Ehhez nem kell mást tennetek, mint elolvasnotok az oldalukon azt, hogy miképpen tudjátok megnyerni ezeket a dolgokat. Ezen felül, ha eddig nem tudtátok végigjátszani magyarul a Lair Of The Shadowbroker, Genesis, Arrival DLC –ket akkor ajánlom figyelmetekbe a letöltés szekciót, ami tartalmazza a legfrissebb honosítás verzióját a fent említett DLC – nek.

Akinek pedig van valami észrevétele a játékkal kapcsolatban és/vagy csak dumálni szeretne akkor ott van a  fórumuk, mely sok szeretettel vár mindenkit. A részletes feltételeket tehát az előbb említett link alatt találhatjátok meg, és ne fogjátok vissza magatokat, mert nyerni jó!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)