Hirdetés

Játszhatatlanná válik egy Assassin's Creed játék PC-n, azok sem érhetik majd el, akik megvették

|

Nem csak hogy megvásárolni nem lehet majd, letölteni sem.

Hirdetés

Frissítés: A Ubisoft közben tisztázta a helyzetet, mégsincs akkora baj, mint hittük.

Korábban írtuk: Néha-néha előfordul, hogy jogi problémák, lejárt licencek miatt egy játék eltávolítására kerül sor, így az egy adott dátum után nem lesz megvásárolható a digitális áruházakból, viszont azok, akik egyszer már fizettek érte, változatlanul elérhetik, letölthetik, élvezhetik, ameddig maga a platform, amin megvették vagy aktiválták, életben van.

Az Assassin's Creed Liberation HD PC-s változata azonban látszólag a kivételek nagyon szűk táborát fogja erősíteni.

Hirdetés

Azt tudtuk, hogy a játék szervereit számos egyéb, régebbi Ubisoft játékéval egyetemben lekapcsolják hamarosan, de ez még nem teszi játszhatatlanná. Ugyanakkor a Steamen valamiért az szerepel az adatlapján, hogy 2022. szeptember 1-től "elérhetetlenné válik" majd, ami azt sugallja, hogy azok sem játszhatnak vele, akik megvették az elmúlt kb. 8 évben.

A Ubisoft Connect felületéről ugyancsak lekerült. Más, szintén érintett Assassin's Creed játékok esetében nincs ilyen üzenet, a Revelations és második rész továbbra is megvásárolható.

A Liberation eredetileg egy PS Vita játék volt, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra csak 2014-ben jelent meg. Még jobban feljavított változata az Assassin's Creed III Remastereddel együtt kapható 2019 márciusa óta; nem tudni, ezt is kaszálják-e, de az is lehet, hogy épp ennek létezése miatt érezték szükségtelennek az eredeti változatot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)