Hirdetés

Játszható demót kapott a Marvel's Spider-Man 2, de nem mindenki próbálhatja ki

|

A tavalyi év egyik legjobb játéka is csatlakozott a kipróbálható címekhez, de azt azért nem mondhatjuk, hogy ingyen Marvel's Spider-Man 2 élményt kaptunk.

Hirdetés

A PS Plus Premium és Deluxe tagok rengeteg előnyt kapnak a szokásos funkciók mellé. Ezek közé tartozik a Game Trial is, melynek köszönhetően 10 órán keresztül próbálhatunk ki olyan sikercímeket, mint a Baldur's Gate 3, a Cyberpunk 2077 vagy az Alan Wake 2. A listához most csatlakozik a Marvel's Spider-Man 2 is, amelyet Premium vagy Deluxe tagsággal szintén ingyen élvezhetünk az időkorlát lehetőségein belül.

A Game Trial funkció hasonlóan működik, mint egy ingyenes próbahétvége (amelyet főleg a nagy rivális Xbox szokott tartani), vagyis minden mentésünk és elért trófeánk megmarad. Ha megvesszük a teljes verzióját az adott mókának, azt ott folytathatjuk később, ahol abbahagytuk a demó időszak alatt.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man 2 pontosan február 6-án csatlakozik a Game Trial kínálatához, így addig még van időtök megújítani az előfizetéseiteket, ha esetleg most éppen nem lenne aktív. Amennyiben kíváncsiak vagytok arra, mi mit gondolunk a játékról, akkor alább szemlélhető tesztvideónk a - szerintünk - csodálatos játékról:

A PS Plusra egyébként akkor is szükségetek lesz, ha például ki akarnátok próbálni majd a Foamstars című lövöldét, ami PS4-re és PS5-re érkezik szintén február 6-án. A Sony láthatóan hozzánk vág bármit, hogy megszerezze havidíjban mérhető hűségünk, de az már rajtatok áll, hogy nektek ez elég vonzó ajánlat-e ez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)