Hirdetés

Javítás alatt a Test Drive Unlimited

|

A Test Drive Unlimited PC-s megjelenése után sok hibát fedeztek fel a játékosok, amiket az Eden Studios fejlesztői szépen fel is jegyeztek maguknak.

Hirdetés

Hamarosan új patchel jelentkeznek majd az Eden Studios emberei, amivel a Test Drive Unlimited főbb hibáit kívánják majd orvosolni. Elsőként a játék mentéseinek hibáit fogják kijavítani, így a jövőben biztos, hogy nem fog sérülni a mentett állásunk. A fagyások és a hirtelen kilépések is javításra kerülnek majd, de a játék közben tapasztalt hibák egy részét is ki fogják írtani. Nagy hangsúlyt fektetnek a teljesítmény növelésére és az optimalizálásra is, de sajnos a javítás kiadására májusig még biztosan várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)