Hirdetés

Javította a PS5-ös Red Dead Redemption egyik legnagyobb hiányosságát a Rockstar

|

Fontos frissítést kapott a klasszikus játék csalódást keltő újrakiadása.

Hirdetés

Lassan két hónapja annak, hogy a Rockstar Games ismét kiadta a 2010-es Red Dead Redemptiont, amely a 2021-es Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editionhöz hasonlóan több szempontból is csalódást okozott a közönségnek.

A portokra szakosodott Double Eleven által leporolt játék eleve kihagyta a PC-t, és kizárólag PlayStation 4-re, valamint Nintendo Switchre jelent meg, amit 2023-ban nagyon nehéz megmagyarázni, a 18 990 forintos ár ellenére pedig lényegében semmiféle technológiai újítást nem tartalmazott. Ezen szépít most a PlayStation 5-re befutott legújabb frissítés.

Hirdetés

A Sony új generációs konzolján ugyan hivatalosan csak visszafelé kompatibilitással tolható a játék, de akit ez nem zavar, az a csendben kiadott 1.03-as patch telepítésével legalább már nem 30, hanem 60 fps képkockasebességgel tolhatja a játékot. Hogy egy közel teljes áras, de egyébként 13 éves játék esetében ez miért nem volt alap, az továbbra is rejtély.

Annyi csavar van csak a dologban, hogy a képkockasebesség nem magától fog megduplázódni, hanem külön kell engedélyezni az opciókban. A hivatalos leírás alapján a javítás emellett még néhány, nem részletezett bugot küszöböl ki, valamint hozzáadja a feliratok bekapcsolásának lehetőségét rögtön a játék első elindításakor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)