Hirdetés

Ez a Jedi Academy mod rengeteg új ellenféllel, okosabb MI-vel és sok mással dobja fel a játékot

|

A Brutality mod annyi javítást és újdonságot tartalmaz, hogy akár újból érdemes lehet végigjátszani a teljes játékot.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy sokak kedvenc játéka a 2003-ban megjelent Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, amiért még ma is rengetegen rajonganak. Ha ti sem vagytok kibékülve a mostanában megjelent Star Wars-játékokkal, és visszatérnétek egy klasszikushoz, akkor most mutatunk egy modot, amit mindenképp érdemes lehet telepítenetek.

Hirdetés

A Jedi Academy: Brutality kijavít egy csomó játékbeli hibát, és közben számos újdonsággal is kibővíti a Raven Software alkotását. Kapunk többek között új ellenfeleket, új zenét, sokat javul az ellenfelek mesterséges intelligenciája, nagyobb felbontáson játszhatjuk a játékot, valamint a bossharcok is keményebbek lettek.

Később további újdonságokra számíthatunk, de a Brutality első verziója már tölthető a Mod DB oldaláról, így mindenképp nézzetek rá, ha felkeltette az érdeklődéseteket. A fejlesztők azt javasolják, hogy mindenképp készítsetek egy biztonsági másolatot a játékról, mielőtt feltelepítitek a modot.

Ti tesztek egy próbát a felturbózott Jedi Academy-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)