Hirdetés

Jeff Bridges egy „pornófilmben”

|

Hehe, nem kell rosszra gondolni: a híres laza sztár ezúttal egy amatőr pornófilmkészítő csapat tagja az „Amatőrökben”.

Hirdetés

Mr. Bridges ezúttal ebben a filmvígjátékban egy kisvárosban élő elvált férfit játszik, aki elkeseredésében egy „zseniális” ötletet eszel ki: barátaival (és barátnőivel…) amatőr pornófilmet csinálnak, amellyel megpróbálnak a műfaj csúcsaira törni. Természetesen teljesen „amatőr” bagázsról is van szó és végül minden idők egyik legprűdebb pornófilmjét készítik el. Aki nem rajong az ötletért, viszont szerette a Tront, annak jó hír, hogy készül a klasszikus sci-fi film folytatása is (ezúttal nem FPS-ként, hanem a filmvásznon, Bridges erről is ejt pár szót interjújában, de úgy tűnik, ebben sajnos ő nem szerepel. Annál inkább láthatjuk majd az Ironmanben (melyről a GameStar magazin hírei között is írunk), ahol szegény Jeffnek le kellett kopaszra nyírnia a haját. A teljes Jeff Bridges interjút itt olvashatjátok. (Angolul.)

co7.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)