Hirdetés

Jeff Goldblum soha életében nem játszott videojátékokkal

|

Annak ellenére, hogy több játékban is szerepelt, játszani nem játszott eggyel sem.

Hirdetés

Page Six írt arról, hogy a Cannes-i Reklámfesztiválon Jeff Goldblum meglehetősen nyíltan beszélt a teljes videojáték-szüzességéről. Az internet szerelme (bár mondjuk most éppen Keanu az új főcsillag) nem szégyelli bevallani, hogy szerepei ellenére videojátékokkal nem játszott még.

Hirdetés

"Semmit sem tudok a gamingről, függetlenül attól, hogy szerepeltem a... várj mi volt az? Call of Duty... Black Opsban, azt hiszem. Zombikat öltünk, ha jól emlékszem"

A 2015-ös Black Ops III-ban volt szerepe, de Goldblum egyébként a Jurassic Park: Chaos Islandben és a Jurassic Park World Evolutionben is szinkronszínészkedett.

"Alakítottam a karakteremet, Ian Malcomot. Szóval benne vagyok a dologban, de ténylegesen sosem játszottam videojátékokkal."

Mi nem ítélkezünk, de azért megnéznénk, ahogy a sztár élete első játékának nekiül. Mondjuk indításnak nem lenne rossz egy Getting Over It.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)