Hirdetés

Jeff Kaplan órák óta ül egy kandalló előtt, és ezt 40 ezren nézik élőben

|

A Blizzard alelnöke egyszer már megszólalt, de többnyire azért csendben van.

Hirdetés

Az ember most akárhova kapcsol a tévében, mindenhol valami a karácsonyhoz legalább minimálisan kötődő műsort találhat. Akinek ettől herótja van, az nézze inkább az Overwatch videókból is ismert Jeff Kaplant, amint egy kandalló, némi sütemény és tej mellett ül szinte mozdulatlanul, már legalább három órája.

Hirdetés

Először csak a fotel volt, majd megérkezett ő is, és az idő nagyon nagy részében tényleg csak néz, pislog, néha nyel egyet. Mint egy ponton kiderült, a bögre üres, és szerinte a tej is mérgezett. A kommentelők buzdítják, hogy csináljon valamit, de már megy a #freejeff hashtag is. Elvileg összesen tíz órát tölt így, úgyhogy még nem késő bekapcsolódni.

Watch live video from PlayOverwatch on www.twitch.tv

Érezni a fájdalmát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)