Hirdetés

Jekyll & Hide bejelentés

|

Kalandjáték rajongók figyelem! Hamarosan újabb játékban bizonyíthatjátok rátermettségeteket.

Hirdetés

A német bitComposer örömmel jelenti, hogy jól haladnak a munkálatok a Dr Jekyll, és Mr. Hyde kalandjait feldolgozó játékon. A Pixelcage csapata egy alapevtően klasszikus kalandjátékot készít, némi extre fűszerezéssel.

A sztori a híres skót író könyvén alapul, de természetesen nem túl szorosan, mert akkor mi lenne benne a poén? A játék során irányíthatjuk mind Dr. Jekyll-t, mind Mr. Hide-ot. Az átalakuláshoz szükséges löttyöt saját magunknak kell majd elkészíteni egy labor segítségével, de ezt bármikor elérhetjük. A szokványos point'n'click részek mellett akadnak majd akciódúsabb időszakok, amikor a reflexeinkre is szükség lesz. Támogatott platformokról egyelőre nincs infó, de egy kis szemfülességgel az egyik screenshoton egy szép piros "B" gombot figyelhetünk meg. A Jekyll & Hide 2010 harmadik negyedévére várható. Aztán persze majd úgyis késik...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)