Hirdetés

Jelszólopás: Ingyen Far Cry 2 a Valve-tól? Soha!

|

A jelszólopásra szakosodott személyek újabb hadjáratot indítottak a Steam felhasználók ellen, sajnos sikerekkel.

Hirdetés

A sokszor hallott „fiam, hajtsd le a vécédeszkát" mondat mellett talán gyermekkorban legtöbbször a „ne feledd fiam, semmi sincs ingyen" tétel hangzik el, legalábbis hímek esetén, ezúton kérnék elnézést hölgy olvasinktól. Mindannyian jól tudjuk, sohasem részesülhetünk abban a szerencsében, hogy egy neves játékfejlesztő vállalat megdob bennünket ingyenes játékkal, vagy játékokkal. A Valve disztribúciós rendszerén keresztül egyre többen próbálják kicsalni a felhasználók jelszavát.


A kamuoldal

fake_steam.jpg
 

A téma nevetségesnek hangzik, de sokan bedőlnek a csalóknak és elbukják Steam fiókjukat minden begyűjtött játékkal együtt. Mostanában Far Cry 2-t osztogatnak, megszerzéséhez csak be kell jelentkeznünk a Valve Community oldalának pontos másolatára (sokaknak gyakran nem tűnik fel az árulkodó webcím). Amint beírjuk jelszavunkat elköszönhetünk Steam fiókunk tartalmától. A legújabb trükkel minden eddiginél több felhasználót sikerült átverni, éppen ezért kerekedett belőle figyelmeztető hírecske. Ha levelet kaptok a support@steampowered.com-ra hajazó címről, melyben ingyenes, ajándék játékról tájékoztatnak, nyugodtan töröljétek. Ugyebár a Valve sem kérheti el jelszavunkat. Kemény világban élünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)