Hirdetés

Jeremy Soule nem Falloutozik

|

Már csak 10 nap a Fallout 3 traileréig, és addig is folyamatosan kapjuk a kisebb-nagyobb infókat a játékról. Most az derült ki a hivatalos fórumon, hogy az előzetes várakozások ellenére nem Jeremy Soule fogja készíteni a játék zenéit. Hát lelke rajta, mit csinál.

Hirdetés

Jeremy Soule olyan játékoknak a zenéit komponálta, mint az Oblivion, a Morrowind, a Nerverwinter Nights, vagy a Kotor, de nevéhez fűződik a Supreme Commander, a Company of Heroes és a magyar vonatkozású Armies of Exigo is. Azt már ebből a korántsem teljes listából láthatjuk hogy a fickó korántsem kezdő a szakmában, és a legtöbb Bethesdás munkához ő szolgáltatta a hangokat. Így hát tiszta sor lett volna, ha ők készíti a Fallout 3-hoz a zenét, amiből már egy kis ízelítőt halhattunk a teaser oldalon. Egyesek szerint Inon Zur fogja a játék zenéjét komponálni, akinek a munkáit már hallhattuk: Icewind Dale II, vagy a Baldurs Gate II. Ugyan még semmi sem biztos, de reméljük, hogy a Fallout 3 mind hangban, mind látványban megállja majd a helyét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)