Hirdetés

Jessica Alba rákattant a DS-re

|

Jessica Alba-ról nemrég kiderült, hogy nagy rajongója a videojátékoknak és a kütyüknek, hisz iPodja vagy Nintendo DS-e nélkül egy lépést sem tesz.

Hirdetés

Legutóbb a Fantastic Four forgatásán lepte meg az egész stábot egy DS-sel, és persze a sajátját se felejtette otthon. "Általában épp egy körömrágcsáló akciójelenetet forgattunk a filmből, és amint meghallottam, hogy „És ennyi!", rögtön mentem megdönteni a 82 éves (a Brain Age játék így pontozza a játékost) csúcsomat a Brain Age-ben." nyilatkozta Alba kisasszony. Ezen kívül a hölgy szeret saját magával is játszani, na persze ne tessék ezt félreérteni, szereti, ha olyan karakterrel játszhat egy játékban, amelyet róla mintáztak. "Láttam magamat videojátékokban, mint a Dark Angel, vagy a Fantastic Four játék, és nagyon furcsa volt. Olyan, mint ha nem én lennék, de mégis. Annyira furcsa. Mintha lenne egy akciófigurám. Szuperkirály érzés."

 

jessica_alba2.jpg

 

Címkék: #babe
Platformok: Nintendo DS
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)