Hirdetés

Jet Thunder - A Falkland-szigeteki háború légicsatái

|

1982-ben Argentina úgy gondolta itt az ideje visszaszerezni a Falkland-szigeteket.

Hirdetés

Az Egyesült Királyság nem gondolta így - így kitört a Falkland-szigetekért a háború.

Sok érdekességet és különlegességet hoztak a harcok - ez ma már történelmi tény (nézzük például a francia Exocet rakéta esetét az angol HMS Sheffield és Atlantic Conveyor hajókkal...). Ami tény, furcsa háború volt, a messze levő, de technikai fölényben levő angolok végül legyőzték a közeli, de gyengébb fegyverzetű argentinokat.

Az Aerosoft és a Thunderworks légiharc szimulátora ezt a háborút eleveníti fel. Az első részben egy RAF Harrierrel repülhetünk majd, amely az HMS Hermes fedélzetéről száll fel - harcolnunk kell az argentin vadászokkal, meg kell védeni az angol hajókat és a partra-szálló egységeket. A gondosan modellezett Harrier a sorozat első része lesz csupán Jet Thunder: Harrier néven jelenik majd meg várhatóan 21 euróért. 2011-ben a Jet Thunder sorozat kibővül argentin repülőkkel is (fogadni mernék a Super Etandard lesz az első az Exocettel a hasa alatt), majd újabb angol gépekkel (a levegőben folytonosan újratankolt Vulcan bombázókkal például) és új játékmenettel is.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)