Hirdetés

Jim Ryan távozik a Sonytól, de kitalálták, hogy maradhat ezután is a rajongókkal a PlayStation fejese

|

A Sony csapata egy nagyon cuki kis megoldással emlékezik meg nagy hatású vezetőjéről.

Hirdetés

Tavaly év végén jelentette be lemondását Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment akkori vezetője. Ryan 2019 óta volt a videojátékos részleg főnöke, de pályafutása végigkísérte a konzolóriás történetének három évtizedét. Teljesen érthető, hogy a PlayStation csapata meg akart emlékezni a távozó vezetőtől.

Itt jön be a képbe a PlayStation Stars, ami egy hűségprogram azoknak, akik rengeteget játszanak a Sony konzoljain. Különböző érméket és egyebeket zsákolhatunk be a játékidőnkkel, de a lényeg, hogy ezúttal egy virtuális Jim Ryan figura is miénk lehet.

Hirdetés

A kihívás nem lesz különösebben nehéz, viszont 20 napon belül kell teljesíteni, ezért érdemes sietni. A feladat, hogy játszanotok kell a lenti hat cím valamelyikével. A legkézenfekvőbb jelölt a Destiny 2, mivel azt free-to-play cím lévén senkinek sem kell megvennie.

  • Ratchet & Clank: Rift Apart
  • Destiny 2
  • God of War Ragnarok
  • Gran Turismo 7
  • Marvel's Spider-Man 2
  • The Last of Us Part 2

Nem számít, hogy a PlayStation Plus szolgáltatáson keresztül, vagy bármilyen más forrásból indítjátok el a játékokat, csak játsszatok valamelyikkel az imént felsoroltak közül. Aki még sosem nézett rá a Stars oldalára, az itt találhat meg minden fontos infót azzal kapcsolatban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)