Hirdetés

Jindo - szórakoztatórendszer, kutya formájában

|

A Sony volt Aibo projektjét túlszárnyalva itt az új, állítólagosan sokkal jobb robotkutya, Jindo. A kutyán a koreai Eungsang Park dolgozik, és állításuk szerint sokkal széleskörűbb felhasználói lehetőségeket biztosít, mint az Aibo. Jindonak olyan lábai vannak, amelyeket futáshoz terveztek, így tulajdonosa akár futni is magával viheti őt egy parkba. A robot hátán egy nagyméretű LCD kijelző van, amelyen tévézhetünk, internetezhetünk és intézhetjük a levelezésünket. Emellett akár játszhatunk is, ebben pedig a kutya farka lesz segítségünkre, amely egy joysticként működik. Jindo hátsójába még DVD lemezeket is tehetünk, amelyeket ő boldogan lejátszik - filmeket is nézhetünk. A robotkutya érintésérzékeny, szaglószenzorokkal rendelkezik, továbbá mobiltelefonként is használhatjuk. Árakról egyelőre nincs szó, ugyanis jelenleg gyártás előtt áll a projekt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)