Hirdetés

Jó éjt! 2011. 11. 17.

|

Már csak egyet kell aludnunk, és kezdődik a hétvége. Búcsúztassuk hát az ősz poétáival a napot.

Hirdetés

Izgalmas nap áll mögöttünk, hiszen egyrészt azért kellett drukkolnunk, hogy még ma beérjen a szerkesztőségbe dugóba került operatőrünk, aki nélkül nehezen jött volna össze a legújabb GS LIVE, másrészt pedig azok is megismerhették a GameStar év végi előfizetői akciójának részleteit, akik még nem vették meg a novemberi lapszámot.



Lássuk akkor gyorsan, melyek voltak a nap legolvasottabb hírei, mielőtt ágyba parancsolnám magam:

1. Év végi GameStar előfizetési akció - Nyilván nem lep meg senkit különösebben, hogy többen kattintottak erre, mint az aktuális sikerjátékokkal kapcsolatos hírekre. Nem véletlenül, hiszen elég meggyőző csomagot sikerült összeállítanunk.

2. Megszületett az első sárkányvérű Dovahkiin csecsemő - Találkoztam már ennél jóval szerencsétlenebb névvel is, ami a szülők fura humorérzékéből fakadt, és még az sem kellett hozzá, hogy egy életen át minden Bethesda játékot megkapjanak.

3. Hibás az xboxos Modern Warfare 3 lemezek egy része - Rohamtempóban végzett fejlesztés? Több figyelmet kapott a reklámkampány, mint maga a játék? Döntsétek el ti!









Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)