Hirdetés

Jó éjt! 2011. 12. 23.

|

Holnap szenteste, és még mindig nem találtam meg az ajándékokat. Tartok tőle, hogy meglepetés lesz a vége.

Hirdetés



Mai legolvasottabb hírünk az EA és az Activision között régóta húzódó jogvita következő felvonása, melynek tétje 400 millió dollár. A bíróság döntött, kezdődhet a per.


A második helyre Gyu év végi üzenete kapaszkodott fel. A GS Team korelnöke a lehető legjobbat kívánja azoknak, akik a legtöbbet jelentik számára, vagyis Nektek, olvasóknak.

A bronzéremhez ezúttal elegendőnek bizonyult egy képet megvillantani a Modern Warfare 3 rövidesen esedékes pályacsomagjából.


A csütörtöki GS Live kérdezz-felelek szekciójában valaki megkérdezte, hogy mely filmet, filmeket várjuk leginkább 2012-ben. Nos, sikerült felülnöm akkor a Star Wars hullámra, és mindenféle butaságot összehordanom, aminek a fele sem volt igaz, szóval álljon itt az általam leginkább várt három film előzetese.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)