Hirdetés

Jó Éjt! 2012. 01. 10.

|

Lassan véget ér a januári Gamestar leadása, ami meglehetősen embert próbáló feladat, már csak két nap és fellélegezhetünk kicsit. Az élet a GSO-n viszont addig sem állhat meg, szóval itt egy jó éjt összefoglaló.

Hirdetés

A mai nap legnépszerűbb híre a Gamestar Hype volt, köszönjük szépen igyekszünk, hogy egy kis humorral (persze nem Chava német humorával) és némi személyes kommentárral érdekessé varázsoljuk a GSO ezen újítását.

A második helyen a Windows és a Kinect románca került, ami valahol jó hír, bár előbb szerettük volna látni, hogy valami igazán értelmes, hardcore játékosoknak való játék kijön Xboxra, mielőtt a PC irányába kacsint a kamerájával.

A dobogó legalsó fokán az IE9 és az azt promotáló ingyenes játék került, hiába a potya játéknak kevesen tudnak ellenállni.

Végezetül következzen a tőlem megszokott Nightwish (szigorúan Tarja-val). Lassan már vezetnem kell egy táblázatot, nem szeretném ugyanazt a dalt kétszer betolni a jóéjtbe. Szép álmokat mindenkinek!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)