Hirdetés

Jó éjt! 2012. 01. 26.

|

Még csak az év első hónapjában járunk, de játékfronton szerencsére egy pillanatra sincs megállás.

Hirdetés



Mai legolvasottabb hírünk Gyu tollából származik, aki nem csak a decemberi lapszámban olvasható teszt erejéig játszott az utóbbi évek talán legjobban várt MMO-jával, hanem azóta is rendszeresen, és megosztotta velünk véleményét arról, hogy szerinte mire lenne szüksége a Star Wars: The Old Republic-nak ahhoz, hogy tündöklése több legyen pünkösdi királyságnál.
A második helyre az Xbox 360 utódja körül felröppent legújabb pletykákat összefoglaló írás kapaszkodott fel. Blue-ray olvasóról, Kinect 2-ről, kisebb kontrollerről és a használt játékok piacára mért súlyos csapásról szól a fáma.
Mai bronzérmesünk Alan Wake, az író, akinek kalandjait rövidesen PC-n is átélhetjük, ráadásul a korábbi hírekkel ellentétben dobozos kiadásban is elérhető lesz. Mehet a polcra gyűjteményünk közé.

A zenei válogatás ezúttal kissé rapszodikusra sikerült. Akad közöttük személyes kedven (kétszer is), egy régebbi koncert meglepetés előzenekara, valamint egy banda, akinek az énekese mellettem ül a szerkesztőségben.










Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)