Hirdetés

Jó éjt! 2012. 01. 27.

|

Hosszú nap volt, ideje búcsút vennem tőletek mára. Holnap újra találkozunk... jeee! Kicsit több lelkesedéssel.... juhúúúú!

Hirdetés

Végre itt a hétvége, pihenhetünk, szórakozhatunk, vagy csinálhatjuk ugyanazt, amit a hétköznapokon szoktunk, csakis rajtunk áll, no meg a körülményeken, a felsőbb hatalmakon és még millió változón, amit soha eszünkbe sem jutna figyelembe venni.



Külön öröm, hogy Mocsy épségben hazaért Varsóból. Már attól tartottunk, hogy annyira jól érzi magát lengyel barátainknál, hogy felveszi a Mocsievszkij nevet, vagy valami hasonlót. No de elég a szőrszálak hasogatásából, a száj tépéséből és az idő húzásából, jöjjenek a nap legolvasottabb hírei.

Mi más is végezhetett volna az élen, mint a feltételezett Mafia 3 fejlesztés. Maradjon köztünk, hogy akkor is ezt a projektet hoztuk volna ki győztesként, ha senki sem kattint rá, vannak ugyanis ajánlatok, amelyeket jobb, ha nem utasít vissza az ember.

A keménykalapos gengsztereket a se keze, se lába Rayman Origins követi, annak apropójából, hogy PC-n próbálja minimalizálni a kiadó a veszteséget. Pedig tényleg szerethető egy játék.

Utolsó dobogósunk pedig rendszerint ránk hozza a frászt, ha megszólal a mozgásérzékelő jellegzetes pittyegése. Kár, hogy ismételten késik, mégpedig nem is keveset, tavasz helyett legkorábban ősszel emelhetjük le polcról az Aliens: Colonial Marines című FPS-t.










Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)