Hirdetés

Jó éjt! 2012. 06. 29.

|

Egyéb elfoglaltság miatt most "felvételről" kívánok jó éjszakát!

Hirdetés

Mikor ezeket a sorokat olvassátok, már rég nem leszek gépközelben, szóval ahelyett, hogy a drága időtöket rabolnám mindenféle érdektelen információval (pl. már javában folyik a 2012/07-es GameStar készítése, a jövő héten lesz Spec Ops: The Line videoteszt, HP egész hétvégén a Kinect előtt fog ugrálni stb.), inkább felsorolnám, hogy melyek voltak eddig a nap legolvasottabb hírei.



1. Naná, hogy az új BTK számtalan játékost érintő pontja végzett az első helyen. Ugyan ki ne lenne kíváncsi rá, hogy kattan-e a karperec a csuklóján, ha esetleg letölt valamit, amire nem fogható rá, hogy freeware, vagy abandonware lenne.

2. Élő GameTár keretében csapott össze Nightwolf, EndreMan és HP. Nézni se bírtam - tényleg nem -, hogy szabadult fel a kollégákban összegyűlt frusztráció.

3. Rituálisan feláldozza az Activision a Radical Entertainmentet a Prototype franchise várakozáson aluli teljesítmény miatt. Vessetek a mókusok elé, de én már a második esélyt sem értettem, annyira nem jött be ez a játék. A rajongókat viszont sajnálom, mert előbb áll Bobby Kotick önkéntes betegápolónak, minthogy megkapják a harmadik részt.





Kellemes hétvégét mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)