Hirdetés

Jó Éjt! 2012. 10. 04.

|

Ma is volt mit olvasni, és volt minek örülni. Közel sem volt egy szokásosan sótlan csütörtök.

Hirdetés

Az idő odakint furcsa fordulatokat vesz. A hőségből gyorsan átcsaptunk az identitászavaros időszakba, amikor az éghajlat nem tudja eldönteni, hogy mit akar, így komoly gondolkodásra késztetve az emberiséget, hogy miben lenne jó létezni. De nem csak az idő izgalmas manapság, volt itt Assassin’s Creed III, Mass Effect 3 és még nézni valót is szolgáltatott ma a GSO, melynek fontos pillanata volt az idei PlayIT bejelentése. Van akinek annyira nem jön be a BGS-ből újjászületett formula, de cosplayerekkel vagy anélkül (személy szerint én élvezem a jelenlétüket) mindig izgalommal várjuk az új gamer rendezvényeket.

Lássuk, hogy melyek voltak ma a GSO legnépszerűbb írásai:

1. Beágyazott okostelefonnal újít egy nyomtatott magazin

2. Assassin's Creed III - Season Pass és az első DLC bejelentve

3. Valódi legendák új szerepjátéka a Kickstarteren

Zenei téren ma sem építettem tematikát (lassan ezt le se kell írjam, legközelebb kitalálok valami központi körítést, de tényleg). Egyik kedvenc gitárosom egyik legjobb számával búcsúztatlak titeket ma este, meg persze egy kis nyugtató elektronikus témával. Hallgassátok szeretettel, mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát kívánok.

The XX - Intro

Tycho - A Walk

Joe Purdy - I'm Not What You Need

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)