Hirdetés

Jó Éjt! 2012.04.01.

|

Véget ért a Bolondok napja, a játékvilág is sokminden hülyeséggel készült.

Hirdetés

Bár már megszokhattuk, hogy minden év április elsején rengeteg abszurd dolog lepi el a híroldalakat, van aki még mindig bedől ezeknek, és önmagából kifakadva kezd el anyázni.

Természetesen a nálunk megjelent hírek jelentős része kamu volt, az én kedvencem az RG által kiszivárogtatott Xbox 720 képekről szóló hír lett, amit ti is a legjobban szerettetek. Második lett a nap rémhíre, ami láttán mindannyiunk szíve megállt egy picit, de szerencsére nem kapunk egy újabb Uwe Boll filmet. A harmadik nem egy tréfa lett, hanem a Rage és a Skyrim kiegészítőinek érkezése, amikről nem tudjuk hogy mit fognak tartalmazni, de legalább lesznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)