Hirdetés

Jó Éjt! 2012.04.06.

|

A mai nap is őrültekháza volt a szerkben, szó szerint mivel a mellettünk lévő stúdióban az Endregyógyintézet felvételei folytak.

Hirdetés

Ha nem a saját szememmel látom, akkor el sem hiszem, Nightwolf annyira röhögött a felvétel alatt, hogy kénytelen volt sírva kijönni megpihenni. Egy ilyen szép szál legény könnyek között, nem semmi látvány.

A mai nap első számú híre mi más lehetne, mint a Mass Effect 3 rendezői változata, látszik, hogy az EA marketingesei nem alszanak hónapok óta és szabadságra sem mennek az idén.

Második helyen végzett a a Mass Effect 3 és a Geforce kártya találkozása, mondtam, hogy a marketingesek nem pihennek.

Dobogós helyre került még a Witcher 2 X360-as verziójának új infói, melyek a PC és a konzol közötti különbségeket boncolgatja.

Ne feledjétek, holnap PlayIT, mi ott leszünk, gyertek el ti is.

Szép álmokat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)