Hirdetés

Jó éjt! 2012.04.29.

|

Nem telhetett el ez a hétvége sem fontos és informatív hírek nélkül, melyeket Chavalier mester és jómagam szolgáltattunk testi épségünket sem kímélve.

Hirdetés

Szoros napot zárunk, hiszen sok érdekfeszítő hírrel és annál is tetszetősebb információkkal lettünk gazdagabbak, melyek közül  következő három bizonyult a legnépszerűbb bejegyzésnek:

1: A legtöbb látogatót az érdekelte ma, hogy jön a Modern Warfare 3 legelső DLC csomagja, hiszen mindenki szereti a tartalmi frissítéseket.

2: Másodikként végzett Peter Parker cicázása, avagy a Felicia Hardy által alakított cicus ismételten keresztezi hálószövögető barátunk röppályáját.

3: Harmadik legolvasottabb hírünk ma nem más volt, mint egy reményteli sugár, hogy ismét olcsóbbak lehetnek az SSD-k. Reménykedjünk együtt!

Elalváshoz pedig hoztam egy igazi csemegét, ízlésesen a Sweet Dreams című klasszikust, de kicsit más előadásban...

Kellemesen nyárias éjszakát kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)