Hirdetés

Jó éjt! 2012.11.22.

|

Egyre közelebb van a hétvége, és egyre közelebb van a PlayIT, amiről egyre több infó derült ki az utóbbi napokban.

Hirdetés

Döbbenetes akciók várnak azokra, akik kilátogatnak a hétvégén megtartott PlayIT Show-ra. Nem csak vásárolnivalóval, de rengeteg programmal, versennyel várnak titeket a szervezők, sőt mi is ott leszünk. Szinte mindnyájan ott leszünk, és várunk titeket a GS standnál, ahol aztán lehet velünk beszélgetni, világot megváltani, sőt ezen túl és készülünk ezzel-azzal, de ez maradjon csak titok szombatig.

Lássuk melyek voltak ma a GSO legnépszerűbb írásai:

1. Assassin's Creed 3 - Tolvajok miatt lehet készlethiány

2. Új Guinnes rekord - Öt napos Black Ops 2 maraton

3. Elindult a Steam őszi vásár

Tegnap megnéztem az Indie Game – The Movie című filmet, ami miatt ma indie zenéket válogattam össze nektek. Nem kifejezetten esti zenék, viszont zseniálisak. Hallgassátok őket szeretettel, mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát kívánok.

Reverend And The Makers - Bassline

The Chevin - Champion

Radical Face - Ghost Towns

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)