Hirdetés

Jó éjt! 2012.11.30.

|

Holnap belecsapunk a havas lecsóba, hiszen december első napját köszönthetjük reggel, az pedig nem jelent mást, mint...?

Hirdetés

Mikulást, Karácsonyt, Szilvesztert majd egy újabb munkával, gyötrelmekkel és kiadásokkal teli, gyönyörű évet 2013 névvel ellátva. A pozitív gondolatokat félrerakva érdemes megemlíteni, hogy az IDG Hungary Kft. új néven fut tovább, aki még esetleg nem értesült volna róla (és arról, hogy Mazur Sith nagyúr lett) az kattoljon ide. További fontos eseménynek számít Wolfi pandává válása, no nem a World of Warcraft: Mists of Pandaria csábította el Rayman igaz szeretőjét, hanem a Soha ne mondj nemet a pandának közismert reklám paródiájában alázta a szerkesztőséget és a nevetőizmainkat. Kihagyni vétek!

A mai legolvasottabb hírek a következőek voltak:

1: Grand Theft Auto: Vice City - nosztalgialöket a legújabb trailerben

2: Humble THQ Bundle - hét játék annyiért, amennyiért te akarod!

3: Aukcióra viszik az Assassin's Creed III nagyon limitált kiadását

És aki nem ismerné az imént emlegetett pandás reklámokat, most bepótolhatja:

Jóccakát' GameStar Online!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)