Hirdetés

Jó éjt! 2012.12.06.

|

A mai nap hideg szürkeségét csak a hétvége közelsége ellensúlyozta.

Hirdetés

Persze, amikor szürkeségről beszélek, nem a hírek hangulatát értem alatta, hiszen ma is volt bőven olvasnivaló azoknak, akik a GSO-t olvasgatták. Miközben a Halo eladásai töretlenül ívelnek felfelé, a Creative Assembly is készíti a maga nagy dobását, aminek immáron a Warhammer világa ad remek táptalajt, kevés jobb hírt kaphat egy RTS rajongó.

Lássuk melyek voltak ma a GSO legnépszerűbb írásai:

1. Új Mass Effect 3 DLC közeleg

2. Assassin's Creed 3 - Itt a Hidden Secrets DLC

3. Itt az első Dishonored tapasz

Az elmúlt néhány napot a Guardians of Middle-earthel töltöttem, ami miatt most folyamatosan a The Hobbit, már megjelent betétdalait hallgatom. Egy szürke estére nem is lehetne jobb levezetőt találni, mint a váratlan utazás hangulatát felfestő dallamok. Hallgassátok szeretettel, mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát kívánok!

My dear Frodo

Mysti Mountains

Old freinds

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)