Hirdetés

Jó éjt április elsején, csütörtökön!

|

Ha már egyszer úgy döntöttetek, hogy nem kívántok több hírt olvasni, helyette inkább csevegéssel töltenétek az időt, akkor legyen meg a nép akarata.

Hirdetés

Várjunk csak, mi is szokott ilyenkor jönni? Megvan, toplista!
Szóval a mai legolvasottabb hírünk szerint PC-re is ellátogat a horrorregényén dolgozó Alan Wake, szorosan a nyomában loholt az ATI Radeon HD 6000, míg a dobogó legalsó fokára a bajba keveredett IsoHunt torrentkereső oldal küzdötte fel magát.



Persze akad még hírünk ezeken felül is szép számmal, többnyire hiteles és csak kevés kamu. Búcsúzóul mit is mondhatnék még? Egyetek szépen, nőjetek nagyra, élvezzétek az életet, s ne botránkozzatok meg azon, ha néha hülyének néznek benneteket! Szép álmokat fiatalok....







Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)