Hirdetés

Jó éjt augusztus tizenegyedikén, kedden.

|

Döbbenet, ma sportdiplomáciai segédtolmácskodtam - sosem hittem volna, hogy egyszer ilyet is teszek :)

Hirdetés

A mai nap híre, hogy befejeztük az új Gamestar magazint, amely holnap el is megy szépen a nyomdába, miután a benne található hibák 99%-át kiírtottuk. Megjelenése - szemben a magazinban közölt augusztus 20-al egy nappal előbb, augusztus 19-én, szerdán lesz.

Na nézzük, mi minden zajlott mai nap a GSO-n. A legnépszerűbb hír kétségtelenül a Darkest of Days demójáról szóló volt, úgy néz ki a játék is bejön majd nektek - ami jó hír. Második helyre futott be a magyar fejlesztéső Half-Life 2 modról, a Greyről szóló hír, ezúton gratulálunk Péternek, a készítőnek, és kívánunk neki sok sikert és kitartást a mod elkészítéséhez. Harmadik helyre kiváló barátainkak, a mafia2.hu készítőinek új Gamestar TV-s csatornája futott be - ez is egy olyan játék, amit nagyon vártok.

Érdekes bejelentések jutottak mára is - sokan jót nevettek a Nintendo legújabb kontrollerén, amely többek között a lovagláshoz nyújt majd segítséget különböző játékokban. Ugyanígy sokan reagáltatok a Prison Break játék bejelentésére is - kár, hogy a sorozatnak vége.

Munkatársaink infó-özönt zúdítottak a Szigetről - élménybeszámoló és rengeteg fotó formájában. S ha már kultúra - a Just Causeból is mozifilm készül, mint kiderült.

Blogverseny indult egy jobb és szebb Magyarországért - persze értékes nyereményekért, a Gamestar médiatámogatója az eseménynek, s ha már nyeremény, akkor a Gamestar SMS játék megnyerésére (egy klassz alaplap és videókártya a díj) még egy hetetek van jelentkezni, Ausztráliában pedig tiltólistára tették a Risen nevű játékot. Hogy ez hogy jön ide, nem tudom, de LOL.

Körülbelül ennyi volt a mai nap (azért a többi, nem említett hírt is nézzétek át, ha még nem tettétek), nagyon megtiszteltetek minket a mai jelenlétetekkel, és reméljük holnap is velünk lesztek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)