Hirdetés

Jó éjt december tizennegyedikén, hétfőn.

|

Ma nem mindennapi ősmagyar élmény ért, amikor kiderült, hogy Reach bolygó holdjait úgy hívják, hogy Csodaszarvas és Turul. A főbb városok egyike pedig Ezthergom.

Hirdetés

Igaznak tűnik az a mondás, hogy mi magyarok mindenhol ott vagyunk :)

Például igen nagy mennyiségben it a GSO-n is. Ebből igen nagyon sokan választották ma (ők voltak legtöbben) a gamer csajok felcsípéséről szóló cikkünket, amelyet eredetiben egy pornószinésznő írt. Második helyre az új Batman szereplői futottak be, míg a harmadik nagy csatában a Battlefront 3 hírünk lett alig-alig megelőzve a nagy Gamestar csobbanást, amire már mindenki jelentkezhet.

Voltak egyéb érdekességeink is, azokat is olvassátok át!

Most olyan zenekarok dalai következzenek, amelyeket az elmúlt egy órában hallgattam kedvenc rádióadómban. Elsőként A 101 South zenél, daluk címe Dance Through the Night:

Másodjára következzék a svéd Bad Habit szenzációs dala az Another Night:

Harmadjára pedig bónuszként ezért a nagyon unalmas napért egyenesen Svájcból a mai nap talán legismertebb dala, előadója a China, daluk címe In The Middle of the Night:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)