Hirdetés

Jó éjt július harmincadikán, pénteken.

|

Végre jutott egy kis időm StarCraft II-zni is - nem rossz a cucc.

Hirdetés

Napközben szép nagy számokat írt ki a battle.net, nem kevesen voltunk online.

Hál'Istennek a GSO-n sem voltatok kevesen - legnépszerűbb hírünk a Worms Reloaded volt. Második a Call of Duty Black ops Prestiege Edition lehetősége lett. Harmadik helyen az állami ünnepet kapó Civilization V végzett.

Mai klipjeink - Mivel a Starcraft II-ben hogy, hogy nem a kantinban a zenegépből szinte mindig a Big Tuna-féle Sweet Home Alabama szólt, így most jöjjön egy eredeti belőle:

Másodikként a Wicked című musical egyik betétdala jön, címe Defying Gravity, a dalban hallhatóan közreműködik Brian May - aki producerelte is a nótát:

Mi más is juthatott volna erről a dalól eszembe, mint a Glee - az utóbbi évek egyik legjobb TV sorozata. Egyik nagy kedvencem a filmben is, meg egyébként is a csodás ballada, az Alone:

Szintén a Gleeből egy REO Speedwagon klasszikus feldolgozása: I Can't Fight this Feeling Anymore:

Egy utolsó dal a Gleesektől az egyik kedvenc Queen dalom, a Somebody to Love:

Bár ez egy elképesztően fantasztikus feldolgozás, azért Freddie hiányzol!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)