Hirdetés

Jó Éjt július tizenhetedikén, vasárnap

|

Holnap új hét kezdődik, mindenkire új élmények várnak - ahogy a GS táborozókra is!

Hirdetés

Ma Endre és Elek napját ünnepeltük, ezért meg is ragadnám az alkalmat, hogy jeles kollégámat köszöntsem: boldog névnapot kívánunk, EndreMan!

A megható pillanat után pedig következzenek a mai nap legolvasottabb hírei. Első lett a LucasArts üzenete Star Wars Galaxies rajongóknak, melyben megmagyarázzák, miért nem élhet tovább a Csillagok Háborúja univerzuma játékukban ingyenes formában. Második lett a GS Tábor első napi krónikája - mondanom sem kell, irigykedve olvastuk RG kolléga beszámolóját. Harmadik helyen Harvey "Kétarc" Dent végzett az Arkham City-ből, akiről újat nem tudtunk meg, de átismételtük, ki is ő.

A következő nótákat elsősorban a GS Tábor 2011 résztvevőinek küldöm, és persze mindenki másnak is, aki jövő héten jól érzi majd magát. Remélem, sokan lesztek!

Goldfish - We Come Together:

The Black Eyed Peas - Let's Get It Started:

Miley Cyrus - Party At The Velencei-tó:

Justice - D.A.N.C.E:

Lesley Gore - It's My Party:

Nyugodalmas joccakát mindenkinek, tartsatok velünk holnap is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)