Hirdetés

Jó éjt június huszonhetedikén, hétfőn.

|

Hittétek volna, hogy csupán 44 éve telepítették az első ATM-et egy angol városkában, Enfield Townban?

Hirdetés

Mára pedig már szinte ósdi technológiának tűnik. A GSO azonban nem, főleg mert mindig vannak friss hírek. Lássuk, melyek voltak ezek közül a legnépszerűbbek ma. 

Első lett a Portal 2 gél saját használatra. Második helyen az APB Reloaded bétája végzett, míg harmadik a Battlefield Heroes lett, amely nem volt elérhető

Zenéljünk is - lássuk a mai klipeket, vonuljunk el kicsit a kemény világba. Figyelem, igencsak kemény zenék (is) következnek!

Amon Amarth - The Pursuit of Vikings:

Arch Enemy - My Apocalypse:

Unsun - Whispers:

Eluveitie - Inis Mona:

Norther - Mirror of Madness:

Tasters - Please Destroy The World:

Ensiferum - Deathbringer from the Sky:

S a végére nagy kedvencem - Soilwork - As We Speak:

Tényleg bocsánatot kérek attól, aki már unja, de nekem tényleg nagyon fontos  - kérlek benneteket ma se felejtsetek el szavazni rám a Jamendo Awars 2011-en - lévén július 10-ig minden nap lehet szavazni..

ITT LEHET SZAVAZNI!

Itt az Instrumental kategóriában kéne szavaznotok rám, a művésznevem George Dragon . A szavazatot, azaz a nevemet (George Dragon)  a Vote area mezőbe kell írni, és a Vote gombot kell megnyomni. A szavazás egy ingyenes és egyszerű regisztrációhoz kötött.

Köszönöm! És a türelmeteket is!

Aludjatok jól, álmodjatok szépeket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)