Hirdetés

Jó Éjt június huszonkilencedikén, szerdán.

|

Esős napunk volt ma, de legalább megvannak a GSTV-k a DVD-re!

Hirdetés

Egy ilyen jó hír után nézzük, maly hírek voltak ma a legnépszerűbbek:

Az ingyenes World of Warcraft és 4.2-es peccse nyerte a napot. Második a Battlefield 3 szépségét bemutató videó lett. Harmadik pedig a Team Bondi elleni vádakról szóló hír. 

Mai klipjeink pedig szerdán megszokottak szerint egy zenekartól érkeznek, ez pedig nem más, mint az Iron Maiden:

The Wicker Man:

The Trooper:

Run to the Hills:

2 Minutes Midnight:

The Evil that Man Do:

Fear of the Dark:

The Clansman:

Ghost of the Navigator:

Number of the Beast:

Szerintem még Bruce Dickinson is tudja, mennyire fontos nekem a Jamendos szavazás - nagyon szépen kérlek benneteket ma se felejtsetek el szavazni rám a Jamendo Awards 2011-en - lévén július 10-ig minden nap lehet szavazni..

ITT LEHET SZAVAZNI!

Itt az Instrumental kategóriában kéne szavaznotok rám, a művésznevem George Dragon . A szavazatot, azaz a nevemet (George Dragon)  a Vote area mezőbe kell írni, és a Vote gombot kell megnyomni. A szavazás egy ingyenes és egyszerű regisztrációhoz kötött.

Köszönöm! És a türelmeteket is! Örök hálám!

Aludjatok jól, álmodjatok szépeket!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)