Hirdetés

Jó éjt kíván Szada! 2012. 01. 22.

|

Aktuális vasárnapunk épp olyan gyorsan és eseménydúsan szállt tova, mint amilyen gyorsan körmöltem le harminc nehéz kérdést röpke egy óra alatt.

Hirdetés

Kés, villa, zh, gyermek kezébe nem való! Vagy legalábbis valami ilyesmit tartalmaz a jól ismert közmondás és a legnagyobb szakértelemmel, tudástól csordultig telve csak alátámasztani tudom eme bölcsességet.

Szerencsére e szolid vasárnap sem maradt pozitív hírek nélkül, de Hype, Live és Endregyógyintézet helyett kénytelenek voltatok beérni szerény hírszállingózásommal, ha már Fejér megyében más nem esett.

A nap legolvasottabb híre egyértelműen Shepard Kapitány kalandjainak legújabb helyszíne volt, mely tartalmazott két spoileres információt is a sztorira nézve, bár megoszlottak a vélemények arról, hogy melyek számítottak annak. A BioWare szuperprodukciója után a Diablo III vezető producerének távozására voltatok kíváncsiak a legtöbben, valószínűleg Steve Parker (miért akartam én Peter-t írni helyette?) életpályáját megannyi kíváncsi szempár követi ezt követően is.

Végül, de nem utolsó sorban még egy generációs túlélést jósoltak a konzoloknak, majd a majákat meghazudtoló módon temették azt. Vajon tényleg az OnLive-hoz hasonló rendszerekben van a jövő?

A nap zárásaként emlékezzünk meg Cseh Tamás énekes, színész, zeneszerző és előadóművészről, aki ma született 69 éve.  Javaslom, hallgassuk meg emlékére néhány ismertebb és kedveltebb szerzeményét:

 

Cseh Tamás - Budapest

 

Cseh Tamás - Csönded vagyok

 

Cseh Tamás - Tangó

 

Cseh Tamás - Széna tér

 

Cseh Tamás és Koncz Zsuzsa - Jöjj kedvesem...

 

Nyugodalmas, szép éjszakát kívánok mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)