Hirdetés

Jó éjt május kilencedikén, hétfőn!

|

Fellőtték a pizsit, ágyba mindenki, aki még nem éri el az ajtókilincset!

Hirdetés

Eseménydús napon vagyunk túl mind a szerkesztőségben, mind az Innováció 2011 kiállításon. Nem hinném, hogy rossz néven vették azok az osztályok, amelyek a Millenárison töltötték idejüket, hogy néhány órára kiszabadultak az iskolapadból.



Most pedig jöjjenek mai legolvasottabb híreink:

1. November 8-án jön a következő Call of Duty?

2. Extreme Portalcraft - amikor a Portal és a Minecraft találkoznak

3. A Sony tervei szerint még a hónapban újraindul a PSN

Bevallom, meglepődtem volna, ha a Call of Duty nem kúszik fel a dobogó legfelső fokára, talán csak akkor kattintottak volna többen, ha aljas bulváros megoldással élve valamiképp fedetlen női kebleket csempésztünk volna a címbe. A második helyen kötött ki a tavalyi év legsikeresebb független játéka és a Portal házasságából született szerelemgyerek, hiába no, a GSO olvasói is értékelik az újszerű ötleteket. Nem sokkal lemaradva követi őket a Sony szebb napokat is megélt PSN-je, amit még mindig nem sikerült maradéktalanul visszaállítani.

Végezetül pedig következzék némi talpalávaló.

Usher - Moving Mountains



Apocalyptica feat. Gavin Rossdale - End Of Me



Music of the Night (Andrew Lloyd Webber)



The Storm (Havasi Balázs)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)