Hirdetés

Jó Éjt március harmadikán, csütörtökön.

|

"Este van, este van: ki ki nyugalomba!" - Mastigias még mindig az irodában nyomja...

Hirdetés

Azt hiszem ezzel a bejegyzéssel elvesztem Jó Éjt szüzességem!

Csütörtök este van, tehát már csak a holnapi napot kell kibírnunk, és itt a várva-várt szombat! Remélem, menni fog, de most lessük meg a mai három legnépszerűbb témát.

Harmadik helyen végzett a bővített Prototype 2 előzetes, második lett az Assassin's Creed: Brotherhood új DLC leírása és a mai első helyezett a Duke Nukem Forever cenzúrázatlan német változatáról szóló hír. Gratulálunk nekik, csak így tovább!

Zeneügyileg pedig íme néhány kedvencem, remélem tetszeni fognak és szeretettel fogadjátok.

Először is egy kis hazai, 1980-ból, amikor még meg sem születtem:

Dinamit - Tinédzser Dal

 

Most pedig jöjjenek a külföldiek, össze-vissza:

RHCP - Don't Forget Me

 

Kings of Leon - Closer

 

Jimi Hendrix - All Along The Watchtower (biztosan volt már, elnézést, de nagyon pöpec, BattleStar Galacticában is feldolgozták a dallamot, sőt...)

 

És a végére egy álmoskás nóta a Massive Attack-tól, íme a Paradise Circus

 

Feküdjetek le gyorsan és pihenjétek ki magatokat, holnap nagy nap - egyet kell majd aludni és itt a hétvége. El kell sütnöm: együtt fekszünk, együtt kelünk, ugyanis holnap reggel én írom a Reggelt! is. Ugye milyen jó? Szép álmokat, joccakát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)