Hirdetés

Jó éjt március huszonharmadikán, kedden.

|

Ma kiszivárogtatták az új Nintendo kézikonzolt, a 3DS-t.

Hirdetés

Hivatalos infó persze nincs, de majd meglátjuk mi igaz és mi nem :)

Mai vezető hírünk a márciusi Gamestar megjelenése felett örömködő híradás volt. Második a fizetős demó ötletét elemző írásunk lett, míg harmadik helyre a Diablo 3 Witch Doctora futott be, aki mellesleg nő.

Mivel 18 + 2 -es napunk volt, akadt még olvasnivaló bőven.

Valamelyik nap jót csevegtünk a kollegákkal, akik azt hitték, hogy az Alice, Who the Fuck is Alice című "sláger" eredeti. Nem az, íme az eredeti, a Smokie előadásában, címe "Living Next Door to Alice":

Sokan úgy gondolják az American Pie Madonna dala, pedig íme Don McLean egy 1972-es változattal:

Egy dal, amelyet a Guns'n Roses tett igazán halhatatlanná, pedig addig is elég ismert volt - eredeti előadójával, Bob Dylannal szóljon a Knockin' on a Heaven's Door:

Minden idők egyik legismertebb és legszebb feldolgozása, amely eredetijét sajnos nem leltem a YouTube-on. Heart - Alone (eredetiben I-Ten: Alone):

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)