Hirdetés

Jó Éjt március tizennegyedikén, hétfőn!

|

Üdítő változatosság, amikor nem munkahelyen, vagy iskolapadban kezdünk egy hetet. Használjátok ki a holnapot is!

Hirdetés

Remélhetőleg az égiek is a kegyeikbe fogadnak bennünket, s szép időt biztosítanak azok számára, akik ünnepelni akarnak, valamint azoknak is, akik szimplán kikapcsolódni, feltöltekezni a tél szürkesége után.



Eget rengető hírekre nem számítottunk, s nem is kellett csalódnunk, a már meglebegtetett Prey 2-t leszámítva takaréklángra kapcsolt a játékipar, a GDC és a PAX East is véget ért, más nem nagyon tehetünk, minthogy egy emberként szurkolunk Japán talpra állásáért.
A legolvasottabb hírünk a földrengés hatása volt videojátékos szemszögből, ugyanakkor sokan érdeklődtetek a Dragon Age 2 béta javítócsomagja, illetve a Prey 2 hivatalos bejelentése iránt.







Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)