Hirdetés

Jó éjt szeptember elsején, kedden.

|

Sokaknak elkezdődött ma a suli, Wii tulajoknak meg az ingyen internet korszaka :) Ja és a DDO Unlimited headstartja is :)

Hirdetés

Ma valahogy nem voltatok olyan aktívak, mint szoktatok lenni, biztos elfárasztott benneteket az évnyitó a suliban...

Mi ennek ellenére mindent megtettünk, hogy ma is érdekes hírekkel bombázzunk benneteket. Lássuk is melyik 3 hír volt ma a legütősebb. Mily meglepő, a végtelen bájos Jade Raymond futott be az első helyre: kinevezték a Ubisoft torontói stúdiója élére. Második a szintén nagyon bájos Sophiaso Taking Pelham 123 kritikája lett, míg harmadik helyre a The Sims 3 gyüjtői kiadás vásárlóinak kárpótlásáról szóló hír érkezett be.

Szorosan mögöttük olyan hírek loholtak, mint a Risen főhősének átplasztikázásáról szóló, a Steam hardver felmérésnek jelentése, vagy a Hupikék törpikékről szóló animációs film bejelentése.

Nagyon sokatokat érdekelt Boe Fuel tesztje, a Shadow Complex XBLA-s csúcsa és a Dreamkiller teaser trailerje.

Nagyon későn futott be, pedig ha korábban jön, akkor még versenyben lehetett volna a GTA 4 The Ballad of Gay Tony trailerje is, ami egész jóra sikerült. S aki akar ingyen egy fociprogramot, ide kattanjon!

Természetesen ezeken kívül is voltak fontos hírek ma, azokat se felejtsétek elolvasni.

Már sokszor hálálkodtam itt este, hogy milyen jó, hogy velünk töltitek az időtöket, de nem mondhatok mást - tök jó, hogy itt vagytok! Gyertek máskor is!

Egy kis jó zene elalvás elöttre - Asia: Heat of the Moment

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)