Hirdetés

Jó fej a Blizzard!

|

Bár a sikerjáték gyáros Blizzard igen keményen lép fel a csalók ellen, legalább ilyen serényen osztogatja a plusz dolgokat is. Egyfelől mivel az elmúlt napokban volt egy olyan időszak, amikor nem lehetett a World of Warcraft szerverekhez csatlakozni, egy nappal automatikusan meghosszabbították a próbajáték periódusát (mikor az EQ2 szerverek behaltak, a Sony annyit sem mondott, hogy "anyátok hogy van?"). Másik juttatásuk egy igen érdekes kis kiegészítés, mely Azeroth világába kalauzol el minket. Egyszerű pályaként nem is lenne érdekes, így viszont, hogy gokartozni kell, szerintem móka :D Thanks Sadun-Tryst.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)