Hirdetés

Jó Éjt augusztus harmincadikán, vasárnap.

|

Általában a vasárnapi napok nem nyüzsögnek a hírektől - hiszen a kiadóknak és fejlesztőknek is hétvége van - bár a lelkesebbje biztos ilyenkor is dolgozik.

Hirdetés

Én is ismerek egy ilyen fickót, aki vasárnap sem pihen. Ja, hogy én vagyok az? A fenébe...

A legnépszerűbb cikk ma egyértelműen a kalózkodással kapcsolatos hír volt: ez nagyon nagyon felkavarta az indulatokat. Aki be akarja hozni lemaradásunkat a top 5 országokhoz képest, annak személyesen küldök egy nagy taslit. Második helyre az elhunyt Dj AM-re emlékező hír került, míg harmadik a pripjatyi képeket a valósággal összehasonlító hír lett.

Nagyon nagy vitát kavart a Nintendo üzleti hozzáállásáról szóló hír... Ez az említett négy cikk volt az, amely előrevitte a vasárnapot - a többiek legfőképp átlagos eredményeket hoztak ( legjobban a szamurájos kiállítás, a Majesty 2 videó és a Cities XL videó szerepelt, s még sokatoknak tetszett a Dawn of War 2 Last Stand Mode-ról szóló videó volt... )

Ma különféle okokból sok elektronikus, rap és hip-hop zene is megjelent a GSO-n, érdekes módon most nagyon hallgattak, akik régebben az ilyesmit tűzzel vassal és nagy ordibálással követelték... Hiába, az élet tele van véletlenekkel.

A fent említett cikkeken kívül nagyon szépen kérünk benneteket, ha még nem olvastátok el a mai termést, akkor most tegyétek meg! Köszönjük!

Ezen kívül még köszönjük, hogy a vasárnapot is velünk töltöttétek, s aki tudja, lehetőleg tegye ezt majd holnap is!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)