Hirdetés

Jó Éjt augusztus harmincegyedikén, hétfőn

|

A naptári nyár utolsó napja volt a mai - meteorológiai/csillagászati szempontból még van vagy 21 nap a nyárból...

Hirdetés

A mai nap sokaknak a nyár végét jelentette, hiszen kezdődik a suli. Magánemberként annyi a megjegyzésem, hogy emiatt ne sírjatok, később csak rosszabb lesz! S emiatt a jó éjt is korábbra kerül, kivéve csütörtökön, amikor esti elfoglaltságom miatt 11 után lesz csak kitéve...

Lássuk tehát, mi minden történt ma a GSO-n. Szerencsére jó sokan jöttetek, hír is volt jócskán, értékes nap volt ez a mai is.

A legolvasottabb cikkek dobogójára a következők állhatnának fel (ha tudnának): Első helyre természetesen a GTA 4 új kiegészítőjéről szóló hírecske, amely sokak - számomra érthetetlen - ellenérzése ellenére is igen népszerű volt. Második helyre futott be az a hír, amely szerint az amerikai elnök ha akarná, le tudná kapcsolni az internetet. Harmadik lett a Batman: Arkham Asylum és a Guiness rekordok könyve közti kapcsolatra fényt derítő hír.

Jócskán kavarta az indulatokat a nap üzleti híre, amely szerint a Disney felvásárolta a Marvelt szőrőstül-bőröstül, 5000 szuperhősöstül - szintén érdekes eszmecserét hozott a DiRT 2 Xbox360 vs PS3, illetve a 9999-ig kitiltott Monster Hunter 3 csaló esete is.

Sokan és régóta vártátok az Augusztusi Online Arénát (kódneve AOA), és BZ Prototype cikke is sokak érdeklődését felkeltette. S mivel a Dragon Age-t is sokan várjuk, nem csoda, hogy tömegesen figyeltetek az igéretes játékról szóló mai hírre is.

A legtanulságosabb mégis a Crysis 2 nanosuit 16 oldalas ismertetője volt (pedig még egy apró novellát is írtam hozzá). Többen kommentelték, hogy "xar a játék", pedig még meg sem jelent, meg azt, hogy "uncsi a nanosuit" - de könyörgöm, akkor miért olvasták el a cikket, nézték meg a képeket, ha nem érdekli őket a téma? Számomra ez mindig örök rejtély marad....

Ezeken a híreken kívül persze volt még sok-sok érdekesség, kérlek benneteket, azokat is olvassátok el, ha még nem tettétek volna.

S miután megettem egy kiló barackot nehéz gyomorral bár, de maximális tisztelettel köszönöm meg mai kitüntető figyelmeteket - ugye holnap is megtiszteltek majd vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)