Hirdetés

Jó Éjt december harmadikán, csütörtökön

|

Ma újra elkezdtem Counter Strike 1.6-ozni. Izgalmas.

Hirdetés

Előtúrtam a polc aljáról a Counter Strike 1.6-omat, mert haver megemlítette, hogy sejj anno milyen jó volt azzal órákat játszani. És milyen igaza volt. Nektek melyik a kedvenc régebbi multiplayer játékotok? Fejtsétek ki a kommentekben.

Mai vezető hírünk a Prince of Persia legújabb részének PC-s bejelentéséről szólt, aminek feltétlenül örülünk. Ezt követte a Lost Planet 2 szörnyeiről szóló hír, majd harmadikként a Dante's Inferno demójának közeledtéről olvashattatok.

A többi hír a főoldalon, és a Hírek menüpontban található. Mai számunk egy esti andalitó nóta, egy ha nem is a zenéjével, de a szellemes dalszövegeivel sikeressé vált zenekartól. Belga - Felveszem a Nyújork Jenkis kabátom.

Ma nem maradok itt kommentelni, nagyon fáradt vagyok, holnap meg nem tudom, benézek-e. Jó Éjt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)