Hirdetés

Jó Éjt december huszonkettedikén, kedden.

|

Ma ajándékkészítés közben megállapítottam, hogy a Karácsony voltaképp vörös... legalábbis én jól elvágtam a kezem és nekem az volt....

Hirdetés

A GSO is lassan felkészül a karácsonyra, az ajándékok lassan már mind megvannak, becsomagolásra kerültek, ahogy azt kell.

Lássuk, mely cikkek voltak ma a legnépszerűbbek: A Bioshock 2 első öt perce lett az első, a Rebellion megállapítása az AvP-ről és a Rogue Warriorról lett a második, a harmadik pedig a Mafia2.hu grafikust kereső felhívása lett.

Emellett ajánlom új Aliens versus Predator és Mass Effect 2 videóinkat, illetve Matteo egértesztjét (vagy mazur és Flatline Bayonettáját).

Ami ezeken kívül megjelent ma, azt is olvassátok el légyszives...

Jöjjenek a mai karácsonyi dalok. Kezdjük egy hölggyel - Cserháti Zsuzsa - Karácsonyi Dal:

Sokak kedvence volt/van az állati kannibálok. Daluk címe: csak Karácsony:

Harmadikként pedig hangozzon el a Piramis örökzöldje: Kivánj Igazi Ünnepet:


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)